Està permès fer fotografies i/o gravar?
Sí, es poden fer fotografies i gravar durant tot el circuit.

Es pot aparcar amb facilitat al Sincrotró?
Sí, a l’exterior del Sincrotró ALBA hi ha zona d’aparcaments a banda i banda del carrer. L’aparcament del Sincrotró ALBA no estarà obert durant la jornada de portes obertes.

Cal portar algun tipus de vestit especial?
No, en principi es pot accedir a la instal·lació amb qualsevol tipus de roba. No obstant, donat que el recorregut preveu la pujada i baixada d’escales i una distància de X km, us recomanem que porteu roba i calçat còmode.

Hi ha alguna restricció d’edat per als visitants?
No, durant la jornada de portes obertes poden accedir persones de totes les edats. No obstant, els menors sempre han d’anar acompanyats d’un adult (inclús a les zones destinades per a infants).

Hi ha connexió WIFI al recinte?
Sí, per aquells que desitgin connectar-se a Internet via wifi, ha de seleccionar la xarxa ALBA_guest i entrar el password: guest2010.

On puc comprar menjar i beguda?
Al finalitzar el recorregut per la instal·lació accedireu a la cafeteria del Sincrotró ALBA. Allà, podreu comprar menjar i beguda.

Podré comprar un obsequi de record?
Abans d’arribar a la cafeteria, un cop hagueu finalitzat el recorregut, passareu per la zona de marxandatge. Allà, podreu comprar algun dels nostres souvenirs. Disposem de tasses i samarretes en diferents colors i mides (inclosa la infantil)

Es permet l’entrada amb animals de companyia?
No, l’entrada amb animals de companyia està prohibida.

Es permet l’entrada de menjar i beguda?
No, no es permet l’entrada de menjar i beguda al recinte. Al finalitzar el recorregut, trobareu un servei de cafeteria on podeu comprar menjar i beguda.

Hi ha espai de guarderia?
No, al llarg del recorregut trobareu activitats dirigides als més petits però no es tracten d’espais de guarderia. Els menors sempre han d’anar acompanyats d’un adult.

Està permès fumar dins del recinte?
No, està prohibit fumar dins del recinte. L’única zona habilitada per fumar és a l’exterior de la cafeteria, al costat dels cendrers.